PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Rendement op patent start hier

PatentProfs is de enige full-service patenten onderneming in Nederland voor jouw goede idee. Wij helpen je bij het doorlopen van alle stappen: van idee naar patent, naar het vinden van investeerders en het in de markt zetten van dat idee.

Een patentpatent aanvragen bij PatentProfs

Het begint bij het patent. Een patent of ook wel octrooi, geeft jou als uitvinder een voorsprong in de markt. Het geeft je het alleenrecht om jouw idee in de markt te zetten in die landen waar het octrooi geldig is. Om helder te maken op welke uitvinding je een octrooi hebt, wordt het octrooi gepubliceerd. De details van jouw vinding zijn dan voor iedereen inzichtelijk.

Patent aanvragen

PatentProfs is de partner voor uitvinders als het gaat om het aanvragen van een octrooi. We werken hiervoor samen met meerdere Europese Octrooigemachtigden. Voor elke specialisme hebben we een specialist: werktuigbouwkunde, biochemie, informatica. Wij hebben de juiste kennis aan boord.

Een octrooi is alleen geldend in het land waar het is aangevraagd. En of dat nou in Nederland, Europa of Amerika moet worden vastgelegd, dat maakt ons niet uit; wij werken wereldwijd.

Leuk dat patent, maar hoe nu verder?

PatentProfs helpt uitvinders en ondernemers gedurende de hele levenscyclus van het patent. Van vooronderzoek tot en met het verkopen van licenties.

patent aanvragen patentprofsWij beschikken over een zeer groot (internationaal) netwerk dat we inzetten voor jouw idee. Dat kan gaan van het vinden van een investeerder om extra geld binnen te halen om jouw idee verder te ontwikkelen tot het vermarkten en het, indien gewenst, verkopen van jouw octrooi. Wij investeren in jouw idee.

Van het eerste idee tot het geld verdienen met dat goede idee: PatentProfs staat je bij in alle fasen van deze levenscyclus. 

De zekerheden van PatentProfs

PatentProfs werkt gegarandeerd vertrouwelijk. Wij garanderen dat jouw idee bij ons in veilige handen is. Voor we aan de slag gaan stellen we een geheimhoudingsverklaring op. De octrooigemachtigden en andere partijen waar wij mee samenwerken zijn daar aan gehouden.

Meer weten over het aanvragen van een octrooi en hoe PatentProfs je hierbij kan helpen? Bel ons op 030 228 2750, op werkdagen van 9:00-21:00 u of stuur ons een berichtje.

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »