PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Over PatentProfs

Over Patent Profs

PatentProfs is ontstaan als antwoord op de veelgehoorde vraag waarom het aanvragen van een Europees patent zoveel tijd en met name zoveel geld kost. Aan de behandeling van uw aanvraag door het European Patent Office (EPO) kunnen wij niets veranderen, maar wel aan het traject dat hieraan voorafgaat. Ons netwerk van Europees octrooigemachtigden, waarbinnen wij de patentaanvraag gericht bemiddelen, bespaart je de zoektocht naar een geschikte partij en zorgt voor de scherpste prijs.

PatentProfs hecht veel waarde aan persoonlijk contact, om voor elke aanvraag snel tot de beste match te komen.

Gegarandeerde kwaliteit

PatentProfs is onderdeel van Patents4all bv. Patents4all is het wereldwijde merk voor het aanvragen, beheren, licenseren en beschermen van patenten. Wil je meer weten over ons, bel ons op +31 30 228 2750.

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »