PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Neem contact op met PatentProfs

Wij staan je graag te woord, zowel telefonisch op tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. In het eerste gesprek gaan we je niet bevragen over de inhoud van jouw uitvinding. Wij zijn meer geïnteresseerd in de vraag wat je met jouw patent wil bereiken. Ga je het product zelf produceren of ligt daar niet jouw ambitie? Of heb je een bedrijf en past het patent in de totale bedrijfsstrategie, of is het om een concurrent dwars te zitten?Contact PatentProfs

Onze geheimhouding is ons bestaansrecht. Als wij niet discreet met de ideeën van onze klanten zouden omgaan kunnen we net zo goed onze deuren sluiten. Jouw idee is veilig bij ons.

Vervolgens bespreken we hoe het proces verder gaat verlopen. De onderzoeken die gedaan kunnen worden om te kijken of het een werkelijk nieuw idee is. Daarop volgt het  het schrijven van de aanvraag. We leggen uit  waarom we meestal eerst een Nederlandse patentaanvraag adviseren, En we bespreken de mogelijkheden van vastlegging in andere  landen, de kosten die daarmee gepaard gaan.

Duidelijkheid voorop

Pas als we wederzijds het gevoel hebben dat alles helder is praten we over de uitvinding. Op basis van jouw uitvinding gaan de volgende stappen zetten: het nieuwheidsonderzoek en, als de uitvinding echt nieuw is, het schrijven van de patentaanvraag.

Gedurende alle stappen van het proces houden we je op de hoogte en ben je altijd welkom om vragen te stellen. We nemen de tijd voor je om alles helder duidelijk uit te leggen. Duidelijkheid voorop.

Wil je een kennismakingsafspraak maken bel ons dan op 030-2282750 of vul het onderstaande formulier in. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00u - 21:00u.

PatentProfs

Een merknaam van Patentstarters NV

Jan Steenlaan 5c
3723 BS Bilthoven
Nederland

NL KVK 63060485

mail: info@patentprofs.com

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »