PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Europees octrooibureau

PatentProfs is een bemiddelend octrooibureau gespecialiseerd in Europese patenten. Wij gaan niet inhoudelijk in op uw octrooi, wij zetten ons wereldwijde netwerk van octrooigemachtigden en octrooispecialisten in om u te helpen. Zij kunnen u helpen bij het schrijven van uw octrooi, het indienen van uw octrooi, maar ook het beoordelen van uw octrooi. Wij zijn 100% onafhankelijk en handelen in uw belang. Wij zoeken naar een specialist met de juiste kennis die tegen een scherpe prijs voor u aan de slag kan.

Bemiddelend Octrooibureau PatentProfs voor het aanvragen van Europees patent

Wilt u de Nederlandse grenzen over met uw idee? Dan kan het verstandig zijn om een Europees patent aan te vragen bij het European Patent Office (EPO). In Nederland vindt u het EPO in Rijswijk. Hier kunt u Europees octrooi aanvragen in alle landen binnen de Europese Gemeenschap. Dit kunt u indienen in het Engels, Frans of Duits.

PatentProfs zoekt namens u naar een Europees octrooibureau

Een groot verschil met de aanvraag van Europees patent ten opzichte van Nederlands patent is dat het Europese patent niet per definitie wordt toegekend.

Bemiddelend Octrooibureau PatentProfs kan de aanvraag niet beoordelen, maar beschikt over een breed netwerk van octrooigemachtigden en specialisten die dit voor u kunnen doen. Wij zijn als octrooibureau de schakel tussen u en de juiste specialist. Eén die de juiste kennis in huis heeft om uw patent te beoordelen op basis van een internationaal Onderzoek naar de Stand van de Techniek.

Het EPO publiceert de aanvraag en het onderzoeksrapport na 18 maanden. Wordt deze goedgekeurd? Dan beschermt het Europese patent uw vinding vanaf de dag dat de aanvraag is ingediend, ook wel de prioriteitsdatum.

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »