PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Kosten patent

Veel ondernemers willen weten wat de kosten zijn voor het aanvragen van patent. Als specialist in Nederlands en Europees patenten kan PatentProfs u hierover informeren. Tevens kunnen wij u koppelen aan de juiste specialist die kan helpen bij het schrijven, indienen of beoordelen van uw patent.

Altijd lagere kosten voor patent aanvraag bij PatentProfs

PatentProfs is geen octrooibureau dat inhoudelijk in gaat op uw patent. Wij zetten ons wereldwijde netwerk in om een specialist te vinden die u hierbij kan helpen. Wij onderhandelen namens u voor een scherp tarief. Helaas kunnen wij de kosten voor patentaanvraag niet voor u veranderen, maar voor het inschakelen van een specialist betaalt u altijd de scherpste prijs.

Wij vragen voor elke patentaanvraag offertes op bij meerdere octrooibureaus, Nederlands en/of Europees. Zo kunnen wij u de scherpste prijs garanderen. Uiteraard kijken we ook naar welke kennis de specialisten in huis hebben en wat hun doorlooptijd is. Wij zoeken namens u naar de beste partij!

Houd rekening met de kosten voor patent

Het is belangrijk om uw idee te beschermen, ook al zijn daar kosten aan verbonden. Wij begrijpen dat u flink kosten kwijt bent met de productie van uw product en het in de markt zetten van deze. Daarom is het goed om rekening te houden met een prijs tussen de 4000 en 6000 euro voor het schrijven van de patentaanvraag. Houd er tevens rekening mee dat de kosten voor Europees patent hoger liggen dan Nederlands patent. Deze kosten zijn afhankelijk van in hoeveel landen het octrooi vastgelegd moet worden. Neem contact met ons op en we vertellen u er graag meer over. 

 

 

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »