PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Merk registratie

Wil jij je merk laten registreren en het officieel maken dat jij de enige bent die recht heeft op die merknaam? Laat je merknaam, logo of model nu registreren bij PatentProfs en laat je beschermen door het merkrecht. Wees de eerste die gebruik maakt van het merk!

Hoe werkt merk registratie?

Het is niet zo dat je een formulier invult en je hebt vervolgens meteen merkrecht. Er gaat wel nog het een en ander aan vooraf. Zo doen wij bij PatentProfs eerst onderzoek naar de markt om te kijken of jouw merk al dan niet bestaat en of wij deze nog kunnen registreren. Daarna wordt pas de aanvraag ingediend en vervolgens wordt deze beoordeeld door het Merkenbureau. Dit wordt gedaan door te kijken of het merk: onderscheidend is, niet misleidend is, niet in strijd is met de goede zeden of openbare orde. Merken kunnen worden geregistreerd in 45 verschillende klassen. Wordt het merk goedgekeurd? Gefeliciteerd, je kunt je merk nu in verschillende registers vastleggen zoals de Europese Unie.

Neem contact op

Heb je interesse om je merk bij ons te laten registreren en straks een eigen merknaam te hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kun je telefonisch doen door te bellen naar het nummer 030-2282750 of te mailen naar info@patentprofs.com. Wij willen je graag persoonlijk leren kennen en daarom nodigen we je ook graag uit voor een kennismakingsafspraak. Wij zijn gevestigd aan de Jan Steenlaan 5c in Bilthoven en op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

 

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »