PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Octrooi aanvragen

Voor hulp bij het aanvragen van een octrooi bent u aan het juiste adres bij PatentProfs. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van specialisten die uw octrooi aanvraag kunnen schrijven en indienen. Wij weten snel de juiste octrooispecialist voor u te vinden en onderhandelen namens u voor een scherpe prijs.

PatentProfs maakt octrooi aanvragen makkelijk en voordelig

PatentProfs gaat voor u op zoek naar de juiste partij die u kan helpen bij het schrijven en/of indienen van uw octrooi aanvraag. Binnen ons brede netwerk zit altijd een specialist met de juiste expertise en ervaring om u volledig naar tevredenheid te ondersteunen bij het aanvragen van een octrooi.

Wij garanderen altijd een korte doorlooptijd. Wij vinden dat het aanvragen van een octrooi niet alleen voordeliger, maar ook sneller en eenvoudiger kan.

Voor het aanvragen van een octrooi en meer

PatentProfs biedt ook aanvullende, octrooigerelateerde diensten aan naast bemiddeling tussen u en octrooispecialisten. Zo laten we voorafgaand aan een octrooi aanvraag altijd een onderzoek uitvoeren naar de stand van de techniek. Hiermee wordt vastgesteld of uw idee of uitvinding te patenteren is. Tevens kunnen wij de vereiste vertalingen realiseren door dit onder te brengen bij specialisten binnen ons netwerk. Ook kunnen we de betalingen van de renewal fees aan octrooibureaus wereldwijd namens u afhandelen.

Mocht u het vermoeden hebben dat iemand de uitvinding waar u een octrooi aaanvaag voor heeft ingediend, kopieert, dan kan PatentProfs daarop actie ondernemen. Patents4all, ons moederbedrijf is gespecialiseerd in het vinden van inbreukmakers. Zij schakelen dan een team van gespecialiseerde juristen in die de inbreukmakers aanspreken en indien nodidg met jurische middelen dwingen te stoppen met het kopieren. U wilt toch niet dat uw octrooi wordt nagemaakt?

Wilt u PatentProfs ook inschakelen voor het voordelig en snel aanvragen van een octrooi dat aan alle eisen voldoet? Vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact op om uw aanvraag te bespreken.

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »