PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Octrooibureau

Octrooibureau bemiddelaar PatentProfs gaat zet een wereldwijd netwerk van octrooigemachtigden en octrooispecialisten in om u te helpen. Dankzij dit netwerk van octrooibureaus kunnen wij snel een professional inschakelen tegen een scherp tarief.

Patent laten aanvragen door het juiste octrooibureau

In tegenstelling tot het standaard octrooibureau, gaat PatentProfs niet inhoudelijk in op uw octrooi. Hoe wij u dan wel helpen? Wij beschikken over een breed netwerk van octrooispecialisten en gaan namens u op zoek naar de beste octrooibureau dat u kan helpen. Tevens onderhandelen wij voor u een scherp tarief en bedingen we een korte doorlooptijd.

Wij zoeken dus namens u naar een octrooigemachtigde die de juiste kennis in huis heeft om uw patent te schrijven en in te dienen. Wij zijn 100% onafhankelijk en kunnen op objectieve manier op zoek naar de meest geschikte specialist voor u.

Octrooibureau voor patent aanvragen en andere octrooigerelateerde diensten

Als octrooibureau voert PatentProfs octrooigerelateerde werkzaamheden uit voor klanten. Ondanks dat we niet inhoudelijk ingaan op het octrooi, kunnen we wel een onderzoek laten uitvoeren naar de stand van de techniek. Met dit onderzoek wordt vastgesteld of uw idee of uitvinding te patenteren is. Ook kunnen wij de vereiste vertalingen van de patentaanvraag onderbrengen bij specialisten binnen ons netwerk. Tot slot kunnen wij namens u de betalingen van de renewal fees afhandelen bij octrooibureaus over de hele wereld.

Mocht u ontdekken dat een ander onderneming inbreukt maakt op uw octrooi, dan schakelen wij een octrooibureau in dat gespecialiseerd is inbreukzaken. Dit octrooibureau zal de inbreukmaker aanspreken en indien nodig verdere juridische actie ondernemen. U wilt toch optimale bescherming voor uw octrooi?

Wilt u PatentProfs ook inschakelen om namens u te onderhandelen met octrooispecialisten? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier voor meer informatie.

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »