PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

European patent office

Zoek jij een European patent office die zich echt inzet voor jouw idee? Dan is het een goed idee om eens kennis te komen maken met het team van Patent Profs. Als onderdeel van Patents4All kunnen wij je een uitstekende dienstverlening garanderen als ervaren European patent office. Onze professionals staan voor je klaar om je te helpen, te begeleiden en te ondersteunen waar het nodig is. Patent aanvragen doe je immers niet elke dag! Wij weten van de hoed en de rand, en delen deze informatie met jou. We nodigen je van harte uit voor een kennismaking met onze European patent office.

Wat mag je verwachten van onze European patent office?

Je bent bij ons van harte welkom als jij een uniek idee wilt voorleggen aan de ervaren experts van onze European patent office. Wij bekijken je idee en geven een eerlijk advies. Wanneer wij van mening zijn dat het idee niet uniek of niet goed genoeg is, dan zullen wij je dit eerlijk mededelen. Zien wij wel mogelijkheden? Dan kun je erop rekenen dat onze European patent office je bijstaat in de te nemen stappen. Wij kunnen niet alleen het patent aanvragen, maar doorlopen het hele proces met je. Zo sta je er eigenlijk nooit alleen voor en weet je zeker dat je altijd een professional achter je hebt staan.

Neem contact met ons op

Op werkdagen zijn wij tussen 09.00 en 21.00 uur telefonisch bereikbaar op 030 – 22 82 750. Bel ons gerust eens op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je graag alles over wat je mag verwachten van onze European patent office en wat wij voor je kunnen betekenen. Wij kijken ernaar uit.

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »