PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Idee beschermen

In Nederland zijn heel wat uitvinders actief. Het zijn deels mensen die van het uitvinden hun beroep hebben gemaakt. Maar het kan natuurlijk ook dat je bij toeval iets ontdekt dat bij nader inzien heel handig blijkt te zijn. De meest briljante uitvindingen zijn bij toeval ontdekt. Wanneer je iets hebt uitgevonden is je idee beschermen natuurlijk erg belangrijk. Zo voorkom je dat iemand anders ermee aan de haal gaat en er wellicht veel geld mee verdient. Je kunt dit voorkomen door patent op jouw uitvinding aan te vragen.

Laat je idee beschermen door Patent Profs

Een idee moet geheim worden gehouden om er patent op te kunnen aanvragen. Wanneer je een uitvinding hebt gedaan en hiervoor patent wilt aanvragen moet je ervoor zorgen dat nog niemand op de hoogte is van de ontwikkeling van een nieuw gebruiksartikel of een andere uitvinding die je hebt gedaan. Alleen dan kun je voor patent in aanmerking komen. Je idee beschermen is dan ook erg belangrijk. Praat er met niemand over, behalve met de mensen die direct bij de ontwikkeling betrokken zijn. Zo maakt jouw patentaanvraag door Patent Profs de meeste kans van slagen.

Vraag direct meer informatie over patent op jouw idee

Een patentaanvraag is een ingewikkelde procedure. Wij kunnen je veel werk uit handen nemen door de aanvraag voor je in te dienen. Je kunt ons bellen voor meer informatie op telefoonnummer 030 - 22 82 750. Mailen kan natuurlijk ook, ons e-mailadres is info@patentprofs.nl. Of maak gebruik van het contactformulier op de website om je vraag te stellen.

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »