PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Nieuws

Dinsdag 6 juni

Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de markt wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Als je je merk registreert ben je beschermd door het merkenrecht. Door de officiële registratie en vastleggen in het merkenregister kun je aantonen dat jij de eerste bent die gebruik maakt van het merk. Op die manier is direct duidelijk of iemand anders inbreuk maakt op jouw merkrecht.

Veel minder bekend dan bijvoorbeeld merkbescherming is de mogelijkheid om ook de nieuwe vorm van een voortbrengsel, meestal een gebruiksvoorwerp of een nieuw dessin, te beschermen: de modelregistratie. Het design van producten is een essentieel wapen in de strijd om de gunst van de consument. Dat maakt de bescherming ervan zo belangrijk.

Meer weten hoe wij je kunnen helpen met het registreren van merk of model? Bel ons op 030-2282750.

 


Bekijk overige nieuwsberichten

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »