PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Nieuws

Dinsdag 1 september

Redenen voor een startup om patenten aan te vragen (3)

In de serie over het de redenen om als startup patenten aan te vragen, deze keer het verhaal van Amazon. 

Een patent kan ook helpen om een startup te beschermen tegen diefstal van innovaties door grotere rivalen. Toen Amazon in 1999 een patent kreeg op het "one-click" online aankoop systeem, heeft het direct een procedure aangespannen tegen de grote concurrent Barnes & Noble voor het gebruik van een soortgelijk systeem. De rechter stelde Amazon in het gelijk en B & N moest stoppen met het gebruik van Amazon's één-klik, waardoor Amazon een voorsprong verkreeg in de online boek detailhandel.

PatentProfs helpt grote en kleine ondernemingen, gevestigde orde en startups met het beschermen van hun intellectuele eigendom. Meer weten? bel ons op 030 228 2750.

Bekijk overige nieuwsberichten

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »