PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Nieuws

Dinsdag 28 april

Google koopt tijdelijk patenten op

Bijzondere actie van Google: U kunt nu tijdelijk uw patent te koop aanbieden bij Google. Van 8 mei tot en met 22 mei zet Google haar deuren open om uw patenten aan te bieden. Op die manier willen ze, met name, kleinere aanbieders de mogelijkheid bieden om een patent ten gelde te maken.

Het verkopen van patent kan soms lastig zijn, zeker als je als kleine partij niet de nodige juridische kennis in huis hebt. Google zegt dat ze hieraan tegemoet willen komen door een speciale website open te stellen waar je op een eenvoudige manier je patent bij hun te koop aan kunt bieden. Je kunt zelf aangeven welk bedrag je voor je patent wil ontvangen.

Een team van deskundigen van Google buigt zich over de aanvragen en laat dan 26 juni weten welke patenten ze willen overnemen en welke niet. Het streven van Google is om de transactie voor eind augustus af te ronden en uit te betalen.

Meer info op: http://googlepublicpolicy.blogspot.nl/2015/04/announcing-patent-purchase-promotion.html

Bekijk overige nieuwsberichten

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »