PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Patent aanvragen op naam

Patent aanvragen op naam is natuurlijk altijd een goed idee als jij van mening bent dat jij iets unieks hebt bedacht. Toch wordt het aanvragen van patent vaak gezien als lastig en wordt er al snel afgevraagd of het allemaal wel de moeite waard is. Wil jij patent aanvragen op naam? Dan is PatentProfs de partij om contact mee op te nemen. Wij laten je niet alleen zien dat patent aanvragen op naam niet lastig hoeft te zijn, maar wij begeleiden je ook en bieden je alle ondersteuning die je nodig hebt.

Eenvoudig patent aanvragen op naam

PatentProfs is er om jou te helpen je idee waar te maken. Wij kunnen je adviseren en informeren waar nodig, zodat jij precies weet welke weg je moet bewandelen. Patent aanvragen op naam is nergens zo laagdrempelig, makkelijk en voordelig als bij ons. Wij zetten ons succes in om jouw idee succesvol te maken, want jouw succes is ook weer ons succes. Zo blijft de cirkel altijd rond, zoals het hoort. De levenscyclus van het patent levert vaak veel vragen op. Wij zijn er gedurende het hele proces om je te adviseren, te ondersteunen en je te begeleiden.

Neem contact met ons op

Natuurlijk kunnen wij ons goed voorstellen dat je vragen hebt over patent aanvragen op naam, over jouw mogelijkheden en onze verwachtingen. Neem gerust eens contact met ons op. Je kunt ons bellen op 030 – 22 82 750. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur. Wij helpen je graag verder.

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »