PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Patent agent

Heb jij een betrouwbare patent agent nodig? Het is logisch dat je niet zomaar met iedere patent agent in zee wilt gaan. Als jij werkelijk een goed idee hebt, waar je patent op wilt aanvragen, dan moet je zeker kunnen zijn dat je te maken hebt met een betrouwbare partij die op de juiste wijze omgaat met dit idee. Zoek jij een uiterst betrouwbare en professionele patent agent die jou goed kan begeleiden en ondersteunen? Dan is Patent Profs de juiste partner voor jou.

Een ervaren patent agent die voor je klaarstaat

Als je een patent agent inschakelt, dan wil je zeker zijn dat deze professional alles in het werk stelt om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden. Dit is precies wat je van ons mag verwachten. Wij hebben een ruime ervaring en weten precies welke wegen er wel en niet bewandeld moeten worden. Hierdoor kunnen wij jou optimaal bijstaan als ervaren patent agent. Je bent altijd welkom om jouw unieke idee eens bij ons voor te leggen. Wij kunnen voor je beoordelen of het aanvragen van patent een goede stap is. Als dit niet het geval is of als er een aanpassing nodig is, dan vertellen wij je dit uiteraard ook. Daar heb je immers een goede patent agent voor.

Neem contact met ons op

Wil jij jouw idee eens voorleggen aan ons en kunnen rekenen op een goede patent agent in de toekomst? Neem dan eens contact met ons op. Bel naar 030 – 22 82 750. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar.

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »